2010年12月14日火曜日

Gëzuar bukuri, rizbuluar në shtëpi (tekste shqipe)


Ne jemi të "qytetarëve të recesionit gëzim tani defekt. Jeton Gobo të mirë", është lansuar me qëllim për të krijuar një shtëpi që ishte guri i themelit për njerëzit e shëndetshëm dhe të kulturës, të tilla si petting dhe të ndjehen.
Ne kemi energji për të udhëhequr të rriturit dhe fëmijët, vend Fureaeru në mes të njerëzve, unë do të doja të bëhet një ngjarje si kjo dhe të impresionuar.
Përdorim të përkthimit Google.

0 件のコメント:

コメントを投稿